PROJEKTI
Dubai Expo

Media Skills na izložbi Expo Dubai

Predstavili smo se na izložbi Expo Dubai u srpskom paviljonu Vinča, u tematskoj nedelji „Urbani i ruralni razvoj“.  Domaćim građevinskim kompanijama, arapskim i drugim stranim investitorima prikazan je naš korporativni film sa objašnjenjem zbog čega je, za sve one koji bi da investiraju u Srbiji, značajna strateška komunikacija u domaćim i regionalnim medijima. Govorili smo o važnosti i načinima pravovremenog predstavljanja velikih investicionih projekata kako bi javnost na vreme bila upoznata sa realizacijom i značajem određenih investicija u državi. Ceo projekta je realizovan uz podršku Generalnog sekretarijata Vlade Srbije i Privredne komore Srbije.

Emisija na TVB92

Autorska emisija o investicijama na TVB92

Realizovanje autorske emisije o investicionim i infrastrukturnim projektima u saradnji sa TV B92. Naša ideja je da kroz televizijski format govorimo o ekonomskom razvoju Srbije, strateškim investicijama i potencijalu naše dijaspore. Za sagovornike biramo stručnjake, predstavnike domaćeg i stranog biznis sektora. Predstavljamo projekte koji potiču iz Srbije.

TASYAPI

Medijsko savetovanje za Tasyapi

Savetovanje menadžmenta turske kompanije Tasyapi, koja gradi autoput Beograd – Sarajevo u domenu korporativnog i kriznog PR-a. Imali smo čast da ostvarimo saradnju sa kompanijom Tasyapi koja je jedna od tri vodeće u Turskoj po pitanju izgradnje najvećih infrastrukturnih projekata i koja u našem regionu gradi regionalni autoput u cilju ekonomskog razvoja i podizanja kvaliteta životnog standarda građana.

Dunav transnacionalni program

Projekat EU „Learning by Doing”

Produkcija i postprodukcija 3 korporativna filma za potrebe EU, na projektu Learning by Doing, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Zavodom za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije i Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije.

YAZAKI

Korporativna komunikacija u medijima

Realizovali smo definisanje strategije korporativne komunikacije sa medijima i obuke za medijski nastup 8 menadžera sektora japanske kompanije Yazaki u Šapcu. Kroz individualne treninge, simulacije različitih oblika TV nastupa odredili smo korporativne standard u svim oblicima saradnje sa medijima.

Zgrada Vlade Republike Srbije

Predstavnici Vlade Srbije – komunikaciona strategija

Strategija komunikacije u kriznim situacijama i medijski treninzi za ministra, državne sekretare i pomoćnike Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja, direktora PIO fonda i Inspektorata za rad. Projekat je realizovan u saradnji sa našim prijateljima, inicijatorima projekat, firmom Hristov konsalting.

Dental Plaza

PR strategija i oglašavanje za kliniku Dental plaza

Kreirali smo kompletnu PR kampanju za naše prijatelje, kliniku Dental plaza. Realizovali smo produkciju i postprodukciju 36 namenskih spotova sa timom uglednih televizijskih stručnjaka režije, kamere, montaže, novinarstva i sproveli efikasnu strategiju oglašavanja u targetiranim mediju u prajm tajmu u period od tri meseca.