ČVRSTO STOJIMO U SVOJOJ ISTINI!

O NAMA

Posvećeni smo svakom klijentu. Istinski želimo da razumemo sa kojim problemima se suočavate i da budemo deo vašeg rešenja. Kroz integrisane kanale komunikacije pomažemo kompanijama da na svim nivoima podignu ugled svoje firme. Prepoznajemo ono najbolje u vama, oblikujemo poruke i šaljemo ih u etar.

Dobrodošli u MEDIA SKILLS!

Naš fokus je usmeren na stratešku komunikaciju u medijima. Pomažemo kompanijama da mediji, javnost i donosioci odluka kako u privredi, tako i u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti bolje razumeju njihovo poslovanje. Kreiramo medijsku strategiju tako da pokrivamo sva polja delovanja od PR, krizne komunikacije, video produkcije, oglašavanja u medijima, poštujući i primenjujući sve zakone Republike Srbije kao i Zakon o javnom informisanju.

All in one house!

Čuvamo ugled kompanija i radimo na projektima od javnog interesa!

Osnovani smo 2015. godine sa idejom sprovođenja specijalizovanih medijskih treninga kakvi nisu do tada realizovani u Srbiji. Sa timom eksperata iz različitih oblasti medijskog nastupa realizovali smo obuke za Vladu Republike Srbije, projekte Evropske unije, Ministarstvo ekonomije Švajcarske, strane poslovne klubove, korporacije, javna preduzeća, zdravstvene ustanove i kompanije. Zbog potreba naših klijenata, ali i našeg dugogodišnjeg rada u medijima, proširili smo poslovanje na PR, krizni PR, video produkciju, zakupljivanje reklamnog prostora, određivanje medijskih strategija na osnovu monitoringa, analize gledanosti i drugih relevantnih parametara.

Naš tim saradnika čine ugledni televizijski stručnjaci, konsultanti i medijski eksperti i svima nam je cilj – da gradimo besprekornu reputaciju naših klijenata i da pomažmo u uspešnom rešavanju kriznog PR i određivanju najefikasnije medijske strategije.