USLUGE
Media Skills Usluge Korporativni PR

Korporativni PR

Osmišljavamo kampanje, kreiramo reklamne spotove, ugovoramo televizijska gostovanja, objavljivanje intervjua u najuglednijim časopisima, na web portalima, određujemo najefikasniju strategiju komunikacije u ciljanim medijima i čuvamo ugled kompanije, gradeći besprekornu reputaciju. Kao neko ko je i sam bio deo elektronskih medija.

Media Skills Usluge Krizni PR

Krizni PR

Susretali smo se u dosadašnjem radu sa kompanijama koje nisu na vreme dobro iskomunicirale sa medijima, a koje su u Srbiji gradile projekte čija je vrednost nekoliko desetina ili stotina miliona evra. Dešavalo se da prvo bude objavljena loša vest iz određenog izvora, nakon čega sledi negativna reakcija javnosti, zbog čega je često realizacija projekta morala da bude obustavljena ili prolongirana na neko vreme, uz pritiske medija i javnosti. Do takvih problema dolazi ako na vreme nisu uočeni i definisani potencijalni problemi, ako javnost nije upoznata sa projektom ili je do kriznog PR-a došlo tokom same realizacije projekta. Media Skills sa timom stručnjaka vam pomaže u savetovanju i vođenju kampanje od početka predstavljanja projekta u medijima, pa do krajnje realizacije. Kroz kontinuirani monitoring pratimo razvoj vesti i događaja, sprečavamo da se naruši ugled kompanije i da realizacija projekta bude dovedena u pitanje.

Media Skills Usluge Legitimno lobiranje

Legitimno lobiranje

Od 2020.godine posedujemo licencu za legitimno lobiranje, izdatu od Agencije za sprečavanje korupcije, da na zakonit način zastupamo interese kompanija u pregovorima sa izvršnom i zakonodavnom vlašću. Novim Zakonom o lobiranju registrovani lobista može da utiče i na izmene zakonskih i podzakonskih akata. Želimo da naglasimo da u domenu legitimnog i etičnog lobiranja radimo prevashodno na projektima koji su od javnog interesa, jačaju privredni sektor, razvijaju domaća preduzeća i stvaraju bolje uslove za život građana Republike Srbije.

Media Skills Usluge TV oglašavanje

TV oglašavanje

Zakupljujemo medijski prostor za potrebe reklamiranja naših klijenata, određujemo najefikasniju strategiju i obezbeđujemo najpovoljnije uslove! Na osnovu analize rejtinga televizija, savetujemo vas da kroz najefikasniji model oglašavanja dobijete i najveći efekat. Uzimajući u obzir veliku konkurenciju koja se oglašava u medijima, fokusiramo se na one emitere i oglašivače kod kojih će data kampanja imati najveći uticaj na javno mnjenje. Dobro vođena kampanja može doneti višestruku korist. Mi smo generalno stanovišta da ako se već reklamirate onda birajte da to budu mediji u kojima će vas javnost brzo prepoznati i poželeti da koristi baš vaše proizvode ili usluge.

Media Skills Usluge Obuke za javni i medijski nastup

Obuke za javni i medijski nastup

Sprovodimo efikasne obuke za javni i medijski nastup. Do sada smo uspešno realizovali treninge za predstavnike Vlade Srbije, projekte Evropske unije, Interne revizore Srbije, inženjere i arhitekte nekih od najvećih građevinskih firmi koje posluju u Srbiji, direktore zdravstvenih ustanova, članove stranih privrednih komora, javna preduzeća, kompanije i korporacije. Izdvajamo se po tome, jer sva predavanja i definisanje strateške i korporativne komunikacije u medijima planiramo i realizujemo individualno za svakog klijenta.

Naš tim čine eksperti iz različitih oblasti javnog i medijskog nastupa: televizijski urednici, voditelji, novinari, univerzitetski profesori dikcije, javnog nastupa i dramaturgije, reditelji, modni stilisti.

Pišite nam, a mi ćemo u skladu sa Vašim potrebama i planiranim budžetom napraviti najefikasniji I najekonomičniji model rada.

Media Skills Usluge Video i TV produkcija

Video i TV produkcija

Sa dokazanim televizijskim profesionalcima snimamo i najzahtevnije korporativne filmove i druge video i televizijske projekte. Imamo srećnu okolnost da smo ostvarili saradnju sa televizijskim stručnjacima koji su radili neke od najvećih projekata na kredibilnim televizijama sa nacionalnim frekvencijama. U nastavku možete pogledati neke od naših referenci koje smo radili u saradnji sa TVB92 ili u sopstvenoj produkciji za potrebe određenih klijenata.

Media Skills - strategic communications & public affairs logo

Vodimo računa o svakom detalju, pa smo se potrudili i da prostor u koji naši klijenti dolaze ima najviše standarde i zbog toga smo odabrali hotel Hyatt Regency u Beogradu.

Media Skills office:
Hotel Hyatt Regency Beograd
Milentija Popovića 5, 11070 Novi Beograd, Srbija

Email: office@mediasills.rs

Broj računa: 160-440390-46
PIB: 108891456
MB: 63776114

Hvala na poruci. Potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.
Desila se greška prilikom slanja. Molimo Vas da pokušate ponovo.